اگه محکوم بشم دادگاه تجدید نظر، میتونم پرونده را به دیوان عالی بفرستم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #88695360

من یک خونه خریدم ۱۲۵ میلیون. ۱۰۰ میلیون نقد دادم. ۲۵ میلیون چک طی دو فقره اولی ۱۵ میلیون بوده که برداشت کرده دومی ۱۰ میلیون که روز تاریخ چک در دسترس نبودم ۲۴ ساعت نشده پول تو حساب بوده.
فروشنده به هیچکدام از تعهد های خودش عمل نکرده امتیازات رو به نام نزده کارهای عوارض شهرداری و پروانه ساختمانی انجام نداده عوارض شهرداری و ماده ۱۰۰ بالای ۱۵ میلیون میشه این ساختمان که به عهده صاحب قبلی است اینها رفتن همون دهم برگشت زدن و تقاضای فسخ معامله کردند در صورتی که یازدهم پول تو حساب بوده
وکیل گرفتن و تقاضای فسخ معامله کردن. دادگاه اولیه قاضی یکطرفه قضاوت کرد و منو محکوم کرد اصلا لایحه و شاهد و هیچی از مدارک منو نگاه نکرد فقط گفت تاریخ چک تجدید نظر فرستادم و باز دوباره لایحه دادم اینبار قاضی شاهد های منو خواست. قاضی میدونست که حق با من است اما شاهد ها که خود بنگاهی ها بودن یهویی توی دادگاه حرفشون عوض میش قاضی درخواست صلح داد گفتند صلح کنید اما طرف مقابل من اصلا به هیچیز اعتقاد ندارن و همه اینکارها سر لجبازی است از مهلت صلح هم ۱۰ روز گذشته هنوز حکم صادر نشده اما اینها میخان خانه ای که با تمام قرض و وام خریدم و آماده کردم از من بگیرن و آواره کنند منو با یک نوزاد ۴۰ روزه نوشته شده معامله قطعی توی بنده قولنامه هم نوشته شده چک تاثیر نداره توی فسخ اما با بندی که بنگاه نوشته تمام این قلنامه ضرر من است
ماده ۴ قید شده بابت تنظیم وکالت تبصره ۱ تاثیر چک روی قرار داد را نوشته با پول من یک خونه مسکن مهر خریدن اون موقع ۷۵ میلیون که الان همون شده ۱۶۰ میلیون اگه محکوم بشم دادگاه تجدید نظر میتونم دیوان عالی بفرستم؟برای صلح حتی حاضر شدم پول اضافه هم بدم اما طرف مقابل میگه فقط کلید خونمو میخام ظلمه بخاطر ۲۴ ساعت نشده خونه تحویل بدم ادعایی هم که دارن اینه همون ۱۱۵ میلیونی که دادم بهم برگردونن. من ۶۰ میلیون روی خونه خرج هم کردم و الان در حال زندگی هستم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شرایط و نحوه انجام معاملات،مشخص است.
تداوم عدم اقدام دلالت بر رضایت می باشد اما بعلت عدم در دسترس نبودن شما ( باید با دلیل و مدرک و عذر شما اثبات شود).
اصصل یر صحت معاملات است اما با عنایت به موضوع حتی الامکان با کدخدامنشی موضوع رفع و رجود بفرمائید ، موارد احتمالی در خصوص طرح دعوی امکانپذر است.

سلام.مسئله شما باید حضورا به وکیل متخصص مطرح شود. یاحق