قیمت گذاری با توجه به تاثیر طرح باید انجام شود یا بدون تاثیر طرح؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۳ #88687260

ملکی در سال ۵۲ در معبر شهرداری قرار گرفته و شهرداری بدون جلب رضایت و اطلاع مالک معبر خود را احداث نموده سال ۹۵ جهت احقاق حقوقمان دادخواست علیه شهرداری به دادگاه ارائه نمودیم بعد از اثبات مالکیت و میزان واقع شده در معبر شهر داری در خواست قیمت گذاری ملک واقع شده در معبر به دلیل مزروعی بودن ملک در سال ۵۲ به کار شناسان کشاورزی نموده است با توجه به لینکه قیمت گذاری توسط این کارشناسان حداکثر به قیمت یک سوم قیمت روز است خواهشمندم سوالات ذیل را پاسخ دهید
۱- آیا با توجه به عدم رعایت ضوابط قانونی و تملک ملک در سال ۵۲ بدون رضایت واطلاع مالک باید کاربری سال ۵۲ ملاک قیمت گذاری باشد یا کاربری امروز که معبر است؟
۲- گماردن کارشناسان کشاورزی برای قیمت گذاری ملک با توجه به کارشناسی حداقلی آنها صحیح است یانه؟
۳- قیمت گذاری با توجه به تاثیر طرح باید انجام شود یا بدون تاثیر طرح؟
با توجه به قانون تملک اراضی سال ۷۰ که فقط قیمت روز را مبنای قیمت گذاری بیان نموده و نحوه قیمت عادله روز ( تاثیر طرح) را ملغی نموده است
۴- کارشناسان کشاورزی با در نظر گرفتن عکس های هوایی سال ۵۲ و بیان اینکه در زمان تملک زمین مذکور و منطقه وقوع آن به صورت کشاورزی بوده با کوچه های باریک بدون آب برق و هرگونه امکلنات رفاهی قیمتی را برای این ملک که هم اکنون در منطقه تجاری مسکونی شهر است که به صرفه ما ست از دادخواستمان بگذریم راهنمایی کنید.
لطفا راهنمایی خود را با ذکر مواد قانونی جهت ارائه به دادگاه ارائه فرمایید

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه موضوع جهت ارزیابی از طرف دادگاه به کارشناس کشاورزی ارجاع شده است پس از اعلام نظریه چنانچه آن را قبول نداشته باشید می توانید با ذکر دلیل به آن اعتراض کنید در این صورت موضوع به هیات کارشناسان ارجاع خواهد شد.