چگونه میتوانم از زوج تقاضای پرداخت اقساط معوقه را نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #88617267

سلام
من قبل از ازدواج ۲۰ میلیون وام گرفتم و برای رهن خونه به شوهرم قرض دادم و شوهرم قرار شد قسطاشو بده که چند تا رو داد بقیه رو نداده من میتونم از شوهرم تحت عنوان قرض شکایت کنم برای بیست میلیونم؟
یا باید اول وام رو فک کنم یا اصلا اگه تحت عنوان قرض شکایت کنم ربطی نداره که کی قسطا رو داده؟
چون من این پول رو جهت قرض برای رهن خونه به شوهرم دادم وام هم به اسم خودمه.

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باداشتن شاهد می توانید بابت قرض اقدام کنید یعنی شهود قرض راتایید نمایند

سلام
مسیولیت اقساط با خود شما می باشد اما میتوانید نسبت به مطالبه ۲۰ میلیون تومان وجهی که قرض دادید اقدام به مطالبه وجه کنید

سلام. با ارائه رسید واریزی به حساب زوج می تواند دادخواست مطالبه وجه از شورای حل اختلاف محل اقامت ایشان بخواهید و چنانچه به صورت نقدی به ایشان پرداخت شده بایستی با شهادت شهود این موضوع را به اثبات برسانید