بردن جهیزیه بدون اطلاع همسر مشکلی قانونی ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۹ #88524813

با سلام و خسته نباشید
۱. بنده سیاهه جهیزیه را ندارم و درحال اقدام برای جدایی هستم وسایل منزل رو میخام بدون اطلاع بردارم و تخلیه کنم البته فقط لوازمی که خودم خریداری کردم آیا از لحاظ قانونی مشکلی در روند طلاق بنده ایجاد نمی‌کند؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر مشکلی به وجود نمی آید و میتوانید اقدام کنید
موفق و پیروز باشید

باسلام
درصورت وجود شاهد وفا‌کتور خرید بنام شما مشکلی وجود ندارد

اگر زوجه شاهدداشته باشد که وسایل مربوطه متعلق به وی است زوج مسول می باشد

بله قطعا شاهدانی نیز وجود داشتند و شما میتوانید جهیزیه خود را انتقال دهید

با سلام
درصورتی که لوازم در سیاهه موجود نباشد و یا شما بعد ازدواج خریده اید رو میتوانید از منزل خارج کنید و لوازم که در لیست سیاهه موجودهست در صورت ازبین رفتن باید مثل ان را تهیه فرمایید

وقت بخیر، خیر مشکلی ایجاد نمیکند