نحوه جلب به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #88501973

سلام .بنده به عنوان ضامن بانکی شخصی که بدهی بانکی خود را پرداخت نکرد پرونده قضایی تشکیل شد و محکوم به پرداخت شدیم درخواست اعسار دادیم پذیرفته شد باز هم پیش قسط و قسطهای معوقه را پرداخت نکرده و شعبه اجرای احکام ضمن مسدود کردن حقوق و توقیف ماشین حالا حکم جلب صادر کرده هر چند که وقت نظارت پرونده به تاریخ دیگری موکل شده نحوه جلب به چه صورت است ممنون از مشاوره شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ماشین و حقوق شما به اندازه محکومیت شما باشد، صدور جلب برای شما وجاهت قانونی ندارد و شما می توانید نسبت به رفع جلب اقدام نمایید. اگر شما جلب شوید تا پرداخت مبلغ در زندان می مانید.