چطور ارزش واقعی مهریه ام رو مشخص کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۵ #88498573

سلام ...
از دیروز که متوجه شدم بعد از ۱۸ ماه شوهرم چطور سر منو کلاه گذاشته و فریبم داده درمورد مالک بودن ماشینی که پلاک رو به نام من ثبت کرده ولی سند رسمی به اسم خودشه و...مهریه من هزینه خرید خودرو ۴۰۵ به ارزش ۵۰ مسلیون در سال ۹۷ ثبت شد با توجه به اینکه من تجربه تلخ طلاق از ایشون داشتم لفظی تعهد گرفتم که بعد از عقد مهریه رو بگیرم و ایشون هم پرداخت کنه ... متاسفانه به علت عدم اگاهی من از روند چگونگی مالک بودن ماشین فکر کردم پلاک که رو ماشین باشه دیگه مال منه ... الان که تصمیم گرفتم سرمایه دست خودم باشه متوجه شدم من اطلا مالکیتی ندارم ... و ایشون هم با پلاک و هویت من داره با ماشین کارای مشکوک انجام میده .... می خوام راهنمایی جامع بهم کنید که من چطور این فریب ایشون رو مطرح کنم .... چطور ارزش واقعی مهریه ام رو مشخص کنم چطور از خودم تو این ۱۸ ماه که ایشون با پلاک من فعالیت می کردن دفاع کنم ..... کلا چطور میشه این اقا رو تنبیه با قانون کرد..

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر قصد مطالبه مهریه خود را دارید بایستی عرض شود بعد از اقدامات لازمه ، مهریه شما به روز ( قیمت خودروی پژو ۴۰۵ در سال ۹۹ ) محاسبه خواهد شد
اما برای پلاک نیز میتوانید دادخواست فک پلاک بر علیه همسرتان اقامه نمایید.

باید با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی دادخواست الزام خوانده به فک پلاک را به طرفیت همسرتان مطرح نموده و درخواست توقیف خودرو را بکنید . در خصوص مهریه نیز میتوانید دادخواست مطالبه مهریه را طرح کنید .

با سلام
در خصوص پلاک، می توانید درخواست فک پلاک را به راهنمایی و رانندگی بدهید و بابت مهریه می توانید از ابتدا دادخواست مطالبه مهریه بدهید...
البته اگر درخصوص انتقال خودرو، توافقنامه یا مبایعه نامه ای دارید، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
در خصوص مدتی هم که خودرو با پلاک شما در اختیار ایشان بوده، در صورت بروز مشکل، باستناد شهادت شهود و سایر دلایلی که می تواند اثبات کند که خودرو در اختیار ایشان بوده، می توانید از خود دفاع نمایید.