آیا زن میتواند شکایت حقوقی مطرح کند جهت عدم تعهد زوج در ادامه زوجیت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #88429251

طبق توافق حق فسخ در نکاح موقت ۹۹ ساله با زوجه شرط شده، اگر مرد از ادامه رابطه زوجیت امتناع کند آیا زن میتواند شکایت حقوقی مطرح کند جهت عدم تعهد زوج در ادامه زوجیت؟ و ایا مرد میتواند بدون رضایت زن از این رابطه خارح شود؟ باز هم تاکید میکنم حق فسخ نکاح ۹۹ ساله با زوجه بوده و مرد طبق توافق نیز پذیرفته منظور حق بذل مدت نیست؛ حق طلاق و فسخ نکاح منظور نظر است که مرد این حق را از خود بنا برشرط زوجه سلب نموده است .

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند برای اظهار نظر دقیق بایستی محتوای توافق نامه شما رویت گردد
اما طبق قانون هر چند که حق طلاق به زوجه واگذار شده باشد اما این موضوع حق طلاق را از سوی مرد ساقط نخواهد نمود و به قوت خود باقی است و زوج نیز هر زمان بخواهد میتواند زوجه را طلاق دهد .