وکالت دادن به شخص دیگر برای حضور در دادگاه ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۵۴۱ #88293114

سلام
امکان دادن وکالت به شخص دیگر برای حضور در دادگاه جای خودمون وجود داره؟
اگر وجود داره به چه نحوی هست؟
متن خاصی باید قید بشه؟
واینکه فقط برای حضور در دادگاه استفاده بشه نه اختیار دیگری؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می‌توانید وکیل دادگستری وکالت دهید نه هرشخصی

درود
فقط می توانید به وکیل دادگستری وکالت بدهید

برای وکالت در دادگاه باید وکیل دادگستری استخدام کنید.

فقط می توانید به وکیل دادگستری وکالت دهید.

جهت کارهای مربوط به دادگستری باید یه وکیل دادگستری وکالت دهید

با سلام، صرفا وکیل دادگستری به وکالت از شما میتواند در محاکم قضایی شرکت نمایند و افراد عادی صرفا به منظور انجام کارهای اداری و یا اعطای وکالت از جانب شما به وکیل دادگستری می‌توانند قبول وکالت نمایند.

سلام اگر منظور شما در این سوال اشخاص عادی هستند در بعضی از تنها می تواند وکیل باشد از جمله امور حسبی در سایر موارد حتما باید وکیل دادگستری مداخله بکنه و دارای پروانه وکالت باشد