از راننده باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۰ #88220847

سلام وقتتون بخیر. بنده با ماشین پراید با یک کامیون تصادف کردم. کروکی تنظیم و کامیون صد در صد مقصر شناخته شد.راننده چون در شهر دیگری(بجنورد) سکونت داشت و مسافر بود، فتوکپی بیمه و کارت ماشین را داد و با کروکی به بیمه مقصر مراجعه ولی بیمه اون چون بیمه اسیا بود مبلغ خسارت رو خیلی کم و مبلغ دو میلیون براورد کرد ولی خسارت خیلی بالاتر بود. در نهایت مجبور به دادخواست تامین دلیل شدم و کارشناس رسمی دادگاه خسارات رو ۸۹۰۰۰۰۰ تومان براورد کرد. حالا سوالم اینا از دست راننده باید شکایت بکنم یا بیمه اسیا که این مبلغ خسارت رو بگیرم. چون بیمه مقصر خسارتو پرداخت نمیکنه و فقط میگه میتونم دو میلیون بدم، خسارت ماشین منم ۸۹۰۰۰۰۰ تومانه. نه بیمه طرف پرداخت میکنا نه خود طرف. مقصر میگه من بیمه دارم برو بیمه بیمشم نمیده. ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالعه وجه ( خسارت ) بدهید مازاد به عهده راننده است

سلام
با استناد به قرار تامین دلیل به طرفیت هردونفر دادخواست مطالبه خسارت بدهید تا دادگاه حکم مقتضی رو صادر کنه.
شخص مقصر ملزم خواهد بود مبلغ بالاتر از تعهد بیمه را بپردازد.

با سلام
دادخواست مطالبه خسارت به استناد تامین دلیل دریافتی علیه راننده تنظیم نمایید .

علیه هر دو توامان اقامه دعوا کنید چون راننده بالاصاله مقصر است و بیمه هم تعهد جبران خسارات مالی ثالث را تا ۲.۵ درصد ۴۴۰ میلیون دارد تا در مرحله راحت‌تر به حق خود برسید

به طرفیت راننده باید دادخواست بدهید

درود بر شما

مقدار ۲ میلیون را از بیمه دریافت کنید و برای باقی خسارت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی علیه بیمه و شخص مقصر دادخواست مطالبه خسارت به انضمام هزینه دادرسی و کارشناسی بدهید
اگر بیمه بیشتر از ۲ میلیون تعهد داشته باشه ملزم به پرداخت میشه و اگر سقف تعهداتش ۲ میلیون باشه مازاد رو خود شخص باید بده

سلام
دادخواست مطالبه خسارت از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه راننده بدهید.