طلاق چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۱ #88202687

با سلام.
خانمی ۹ ماه بدون دلیل و اجازه همسر از خانه خارج شده.به دادگاه مراجعه کرده و رای برای طلاق بهش داده شده.(حق طلاق داشته).همسر این خانوم میخواستن زن بگیرن که خانوم برگشته.و طلاق نمیگیره.باید چیکار کرد

مشاوره حقوقی طلاق
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
زوج حق طلاقش زایل نشده هر زمانی بخواهد می تواند طلاق دهد.

با سلام
زوج دادخواست طلاق تنظیم و تقدیم نماید .

طلاق ایقاع است و از جانب مرد اراده میشود لذا مرد میتواند یک طرفه اقدام ب طلاق دادن زوجه کند و در صورت مطالبه زوجه ایشان ملزم ب پرداخت حقوق و دیون زوجه می شوند.

با درود
حق طلاق با مرد هست می تواند تقاضای طلاق بدهد اون وکالتی هم داده شده فقط وکالت هست نه اینکه حق طلاق ندارد به نظرم با توافق بهتر هست جدا بشن

با پرداخت حقوق و مهریه ی زوجه میتوانید طلاق دهید.. توصیه میشود بصورت توافقی اقدام کنید که زیاد به ضررتان نباشد.

سلام
با پرداخت حق و حقوق مالی زوجه می توانید دادخواست طلاق بدهید.

با درود..
مرد جهت طرح دادخواست طلاق نیازمند اذن و اجازه کسی نمی باشدو در اینخصوصپس از تعیین و تکلیف حقوق مالی زوجه، حکم طلاق قطـعا صادر خواهد شد..