چگونه تقاضای افزایش نفقه دختر ۱۷ سالم را نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۸ #88193422

سلام
من از همسرم جدا شدم و دختره ۱۷ سالم پیش خودم زندگی میکنه پدرش کلا ۱۵۰ تومن میده و به هیچ عنوان بیشترش نمیکنه. خودمم ازدواج کردم و به هیچ عنوان راضی نیستم همسرم خرج دخترم رو بده، تو این گرونی نمیدونم چکار کنم؟
امروز رفتم دادگاه و گفتن باید خود دخترتون شکایت کنه تا قانون بیشترش کنه اما دخترم نمیاد و میگه من نمیتونم شکایت کنم.
حالا باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه دختر زیر ۱۸سال تمام است امکان طرح شکایت ندارد، بازد اول تقاضای نصب قیک کنید و متعاقبا از طریق قیم اقدام به طرح دعوا مطالبه نفقه نمایید

با سلام
باید دختر شکایت کند و لذا از طریق مذاکره عمل کنید

خود دختر میبایستی شکایت نفقه را انجام دهد

باید خود دختر شکایت کند و درخواست کارشناسی برای تعیین نفقه نماید یا وکیل بگیرد

فقط دخترون باید بابت نفقه اش اقدام کند

اگر دخترتان به سن قانونی رسیده است خود ایشان یا وکیل دادگستری صرفا می توانند طرح دعوی نمایند