شاهد برای دادخواست تعدیل اقساط مهریه؛ باید چند نفر باشند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۸۳۱ #88176794

آیا باید در سامانه ثنا ثبت کنند می شود اول دادخواست را ارائه داد سپس شاهدان در سامانه ثنا ثبت نام نمایند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ۲ شاهد کافی است

سلام
در دفاتر قضایی دادخواست تعدیل بدهید و استشهاد محلی هم ضمیمه کنید، خیر نیازی نیست الزاما شهود در سامانه ی قضایی ثنا ثبت نام نمایند

برای تقدیم دادخواست تعدیل حداقل دو شاهد ضروری است اگر قاضی حضور شهود را در جلسه دادرسی ضروری دانست باید قبل از جلسه در سامانه ثنا ثبت نام کنند

با سلام. استشهادیه تنظیم نمایید و جزء مستندات و دلایل قرار دهید.
همانند خود دعوای اعسار، برای تعدیل نیز ۲ شاهد کفایت می‌کند.
در شرایط حاضر و با توجه به اجباری شدن ثبت نام اشخاص در سامانه ثنا، ثبت نام تمامی اصحاب پرونده و شهود در سامانه ثنا اجباری شده است.

سلام توی فرمهای مربوطه دو نفر شاهد پیش بینی شده و باید حتما توی سامانه ثنا ثبت نام کرده باشن

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل اقساط مهریه را تقدیم کنید و استشهادیه تنظیم نمایید.

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقاضای تعدیل اقساط و استشهادیه تنظیم نمایید