از روزی که ما اقدام کردیم برای بیمه کل ماههایی که ندادن را پرداخت میکنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۵ #88136019

همسر من ۷ ماه فوت شده و ۷ سال برای همسرم بیمه تعین کردن من دو فرزند پسر دارم ۱۰ ساله و ۱۷ ساله خودم هم جدا شده بودم از همسرم تو این ۷ ماه هنوز هیچ حقوقی به فرزندان من داده نشده البته مشگل شناسنامه پسرمم بود که گم شده بود تا برم دنبال گرفتن شناسنامه طول کشید حدود دوماه است با این که به من دفترچه دادن ولی هیچ حقوقی واریز نشده چند رفتم پرسیدم میگن اواخز بهمن میریزن و با اینکه ۷ سال سابقه بیمه داره ۴۰۰ تو من میخوان بریزن .... بعد میخوام بدون بدونم از روزی که ما اقدام کردیم برای بیمه کل ماههایی که ندادن را پرداخت میکنند یا خیر از وقتی که برای اولین بار میدن همون یه مارو پرداخت میکنند.. ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از تاریخ مطالبه پرداخت می شود.

بادرودوسلام ازتاریخ مطالبه تادیه می شود.

با درود از تاریخ مطالبه پرداخت می‌شود

از تاریخ مطالبه پرداخت صورت می گیرد.

مبلغ را مطابق قانون خاص در این مورد واریز می نمایند و به دلیل عدم ارائه شناسنامه هر گاه سند محق بودن ارائه گردد پرداخت میشود.

درود
از تاریخ مطالبه پرداخت می کنند.

مطابق رای دادکاه و تاریخی که در حکم قید شود بیمه پرداخت خواهد شد سپس برای فرزندانت مطابق قانون مستمری پرداخت می شود