آیا موکل میتواند شماره تلفن وکیلی را که به ایشان وکالت کاری داده از همان دفترخانه درخواست نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۵ #88050588

با سلام خدمت وکلای محترم
آیا موکل میتواند شماره تلفن وکیلی را که به ایشان وکالت کاری داده از همان دفترخانه صدور وکالتنامه درخواست نماید...چنانچه بتوان درخواست کرد و دفترخانه امتناع نمود چگونه میتوان پیگیری کرد.با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوانید شخصا دفترخانه را ملزم به همکاری نمایید

با سلام
با توجه به اینکه آیتمی تحت عنوان شماره تلفن در اسناد و بنچاق های جدید دفاتراسنادرسمی تعریف شده است و دفاتراسنادرسمی معمولا آیتمی را که در برگه چاپی به دست شما میرسد را خالی می گذارند،می توانید به دفتراسنادرسمی مراجعه کنید و بگوئید آیتم شماره تلفن در نسخه چاپی خالی میباشد و من نیاز به تلفن تماس ایشان دارم با توجه اینکه شماره را در نسخه چاپی وارد نکردید و شماره را گم کردم لطفا شماره را شفاها به من اعلام کنید.معمولا دفاتراسنادرسمی همکاری می کنند چون شما ذینع در سند هستید .

باسلام نمیتوان دفتراسنادرسمی را مجبور نمود اطلاعات شخصی افراد رابه شما دهد مگر اینکه دستوراز مراجع قضایی داشته باشید.

با درود
اگر دفترخانه بخواهد همکاری کند بله.

با سلام
اجباری برای دفترخانه نیست اما در صورت همکاری دفتر خانه بله این امر ممکن خواهد بود

شما میتوانید ازوکالت نامه رونوشت تقاضاکنیددر متن وکالت قید می شود

درود
دفترخانه مکلف به همکاری با شما نیست.