چرا در روز جلسه بعلت نداشتن مدرک جهت اثبات ادعا رد شکایت نشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۶ #88024799

سلام
مدیر ساختمان از من شکایت به دادسرا و در شکواییه درخواست ۱- حق شارژ ماهیانه ۲- هزینه های مشاعی۳-هزینه خسارت سقف واحدش۴_من در حضور همسایه ها تهمت دزدی به ایشان زده ام باعث هتک حرمت و ابروی ایشان شده البته اسم ۵ نفر از همسایه ها اورده بدون امضا در برگه شکوایبه اوراق قضایی موضوع شکایت تهمت و افترا محل وقوع جرم منزل ایشان و تاریخ وقوع جرم ندارد و دلایل شهادت شهود و شرخ شکواییه من با ایشان بعلت عدم گزارش مالی و ریز هزینه های سالهای ۹۴ الی ۹۶ اختلاف دارم و کتبا اعلام کرده ام با من لغایت ۹۶ تسویه کن ومن بعد شارژ را با دیدن قبوض و فاکتورها نقدا پرداخت میکنم چون طبق ماده ۲۱ قانون تملک اپارتمان مدیر ساختمان وظیفه دارد سهم هر شریک را از هزینه های مشاعی محاسبه و برایش ارسال کند و در صورت عدم پرداخت باید اظهارنامه برایش ارسال کند من تمام قبوض اب و گاز و برق از اینترنت استخراج و از طریق بانک سهم خود را پرداخت کردم
حدود دوسال نشت فاضلاب از سرویس بهداشتی خانه ایشان به سمت خانه من سرازیر بود ایشان برای رفع ان کاری نمی کرد من مجبور شدم تامین دلیل و شکایت کنم ایشان به محض دیدن شکایت من به دادسرا رفته و از من شکایت کرده است. دیروز پقت رسیدگی در شورای خل اختلاف مستقر در دادسرا بود.. ایشان باز هیچ مدرک محکمه پسند بابت اتهام تهمت دزدی نداشت کسی که پرونده را رسیدگی میکرد ازش پرسید ایشان گفته دزد در جپاب گفت نه توی گروهی که در واتس اپ هست صورت حساب هزینه های اب و برق وگاز..‌گذاشته یعنی اینکع من دزدم و اون اقا گفت صرف گذاشتن صورت هزینه دلالت بر دزدی نیست از این موضوع رد شد و به موضوع عدم پرداخت شارژ... و غیره پرداخت شاکی پرونده برای روز دادگاه یک صورتحساب تهیه کرده بود ار اذر ۹۷ تا ابان ۹۹ درست از همان زمانی که من شارژ را بصورت پرداخت سهم خود انجام میدادم و من را ۵۰۰ هزار تومن بدهکار کرده بود.من هم مدارک خود را ارایه دادم و گفتم ایشان نه فاکتوری نشان داده و نه اظهارنامه فرستاده خلاصه بعد از شنیدن خرفهای ما از شاکی خولست صورتحساب ۹۴ تا ۹۶ محاسبه کن و باید من را راضی کند شاکی هم گفت من شکایت کردم و شاکی هستم حالا باید متهم را راضی کنم او هم در جواب گفت خوب برید دادسرا برای رسیدگی
این را بگویم که ایشان را از ابان ماه از سمت مدیریت عزل کرده اند سوال من این است که
چرا این اقا مدارک واستشهاد همسایه ها را روز جلسه رسیدگی نداشت و چرا ایشان شکایت حقوقی و کیفری را با هم در یک شکواییه اورده است این را هم بگویم دو هفته قبل شورای حل اختلاف مستقر در دادسرا رفتم که از محتویات پرونده با خبر شوم خانمی که پاسخگو بود دید در پرونده فقط یک ورق کاغذ شکواییه قوه قضاییه هست و وقتی تو کامپیوتر شکوایه دستنویس ایشان را دید و خواند گفت این بنده خدا پول میخواد و را اینجا شکایت کرده باید به شورای حل اختلاف مراجعه میکرد چون این موارد حقوقی است فقط تهمت دزدی کیفری است که فعلا مدرکی ندارد شاید روز جلسه بیاورد ازش پرسیدم وکیل بگیرم گفت نه ما اینجا انقدر پرونده صلح و سازش داده ایم

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احتمال صدور قرار منع تعقیب در پرونده وجود دارد
و شکایت مطروجه نیز بی نتیجه خواهدبود

مطابق توضیحاتی که داده اید موضوعات مطروحه عمدتا حقوقی بوده و ارتباطی با دادسرا ندارد . همچنین احتمال صدور قرار منع تعقیب در پرونده بسیار زیاد است و شکایت مطروجه نتیجه ای نخواهد داشت .

بله درسته هرگونه مطالبه وجه بایددردادخواست تقدیم شود .دفترخدمات قضایی سهوا این کاروانجام داده