تصرف عدوانی زمین چگونه قابل رفع است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #88006382

سلام وقت بخیر. یک زمین کامل که به ۵ تکه تقسیم شده و بنده یک قطعه از زمینو به صورت قولنامه ای خرید کردم ۱۵ سال پیش ۳ قطعه زمین ساخته شده و زمین بنده قطعه سوم می باشد زمین بغلی بنده ساخته و به متراژ خودش ولی از قسمت زمین من از انتها ۱۲۰ سانتیمتر و از سر زمین ۱۰۰ سانتیمتر کم شده زمین اول که ساخته خلاف ساخته شده به ترتیب تا رسیده به من حالا من میخام بسازم زمین اخر کم میشه من طی شکایتی که کردم کارشناس تک نفره رای به من داد و بعد بغلی کارشناس ۳ نفره گرفت رای جوری داد که دادگاه رفع منع تعقیب داده میخام بدونم میشه کاری کرد لطف بکنید بهترین راه کاری که میشه کردو به من بگید

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به رای شورای ۳ نفره اعتراض نمایید

اگر در دادسرا قرار منع تعقیب صادر شده است می توانید به قرار منع تعقیب اعتراض تا در دادگاه رسیدگی شود.

با سلام
شما به رای کارشناسی ۳ نفره معترض شوید و کارشناسی ۵ نفره را درخواست نمایید