در صیغه موقت و بارداری زن با نقشه قبلی چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #87969350

با سلام
بنده با زنی صیغه کردم و رابطه داشتیم ایشان حالا باردار شده (در هفته ششم است)
درخواست کردم بچه را سقط کنیم ولی ایشان میگویند فقط در صورتی سقط میکنم که با هم ازدواج کنیم
و کلی تهدیدم کرد.
بهترین کاری که من میتوانم انجام دهم چیست؟

فعلا راضی شد صیغه ۹۹ ساله رسمی (با ثبت دفتری) انجام بدیم تا روی موضوع فکر کند.
آیا برنامه ای دارد؟ آیا این کار را قبول کنم یا خیر؟

من اصلا حاضر به ازدواج با ایشان نیستم اما لازم به ذکر است که به هیچ وجه دختر بدی نیست. بلکه مطلقه است و من هم شرایط ازدواج با ایشان را ندارم.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید بنده خیلی نگران هستم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون همسرتون باردار هستند شما مکلف به ثبت این ازدواج هستید

با سلام
باتوجه به بارداربودن همسرتون مطابق قانون شما موظف به ثبت رسمی ازدواج هستید

با سلام
مطابق ماده ۲۱ قانون جدید حمایت از خانواده؛ «در جهت استواری روابط خانوادگی ، مطابق با نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران ، ازدواج دائم مبنای تشکیل خانواده است و مورد حمایت قرار دارد و ازدواج موقت با تابعیت از قوانین شرعی و مدنی در مواردی چون ؛ باردار شدن زن ، توافق زوجین و شرط ضمن عقد ثبت آن الزامی خواهد بود »
بنابر این قانونا شما موظف به ثبت ازدواج موقت هستید..