آیا راهی هست که این یک واحد قبل از تنظیم سند بخریم یا پس بگیریم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۵ #87874689

باسلام خسته نباشید و آرزوی سلامتی
ما یک واحدی رو با مبایعه نامه بفروش رساندیم که یک سوم مبلغ ندادن و ما هم سند نزدیم ولی از اون منزل استفاده میکنن و اجاره دادن و تحویل دادیم در دادگاه به وکیل ما گفتن چون سر موعد در دفترخانه حاضر نشدیم تا سند بزنیم پس مبایعه نامه فسخ نمیشه اما طرف مقابل محکوم شدن که همون یک سوم مبلغ معامله ندادن و باید ضرر بدن سه واحد از ساختمان ۴ واحدی متعلق به ما میباشد طرف قرار داد سرلجبازی فروشنده نیست و واحدشو میخاد.
و در حال حاضر به چند مجرد اجاره داده که واقعا ایجاد مزاحمت میکنند و دنبال درگیری هستند و در این ساختمان خانواده خودمان زندگی میکنه.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خب اگر ادای باقی مبلغ را در ضمن قولنامه یا مبایعه نامه، در تاریخ تنظیم سند شرط کردید و نزد دفتر ثبت حاضر نشده و تامین دلیل حضور نکرده اید، حق فسخ تاخیر ثمن‌ قابل اعمال نیست.
برای مزاحمت همسایگان طرح دعوا لازم است

درود بر شما، خیر، شما صرفا می‌توانید باقی مانده‌ی ثمن را مسترد کنید.

خیر صرفا می توانید استرداد باقی مانده ثمن را بخواهید

شما فقط باقی مانده ثمن معلمله می تونید بگیرید
ا

درود
فقط می توانید ثمن باقی مانده را مسترد کنید.

با سلام
اگر در قرارداد برای عدم پرداخت ثمن حق فسخ برای فروشنده لحاظ نشده باشد، امکان فسخ قرارداد را نخواهید داشت. بلکه طرف مقابل به درخواست شما به پرداخت الباقی ثمن ( و در صورت وجود وجه التزام و مطالبه آن، به پرداخت وجه التزام) محکوم خواهد شد و حکم اجرا خواهد شد هر چند طرف مقابل راضی به این امر نباشد.
موفق باشید

با سلام شما باید مبلغ فوق را دریافت کنید .و از مستاجرین بخاطر مزاحمت و ایجاد سروصدا شکایت کنید