در صورت نبود مال چطور باید مهریه را داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #87838330

سلام خسته نباشید ببخشید پدر بزرگ من بعد از فوت مادر بزرگم یه زن دیگه گرفته و ۲۵ سکه مهر کرده الان پدر بزرگ من فوت کرده و زن بابای نا تنیم شکایت کرده از بچه های پدر بزرگم بابا بزرگ منم تو شهرستان زندگی میکرده و مالی نداشته ولی زمین کشاورزی داره میخاستم شما راهنمایی کنید که ما باید چیکار کنیم؟
تمام دارای پدر بزرگ منم ۲۵ سکه نیست

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
کلیه دیون متوفی مطابق ماده ۲۵۵ قانون امور حسبی از ترکه متوفی پرداخت می شود و براساس ماده ۲۴۸ قانون مذکور چنانچه وراث، ترکه را قبول نمایند یا اینکه در مدت مقرر در ماده ۲۵۰ همین قانون آن را رد ننمایند هر یک از وراث مسئول ادای تمام دیون به نسبت سهم خود خواهند بود و این مسئولیت دینی است.
چنانچه وراث ثابت نمایند که دیون زاید بر ترکه بوده یا ثابت کنند که پس از فوت متوفی ترکه بدون تقصیر آنها تلف شده و باقیمانده ترکه نیز برای پرداخت دیون کافی نیست، در این صورت نسبت به مازاد ترکه وراث هیچگونه مسئولیتی نخواهند داشت.