استناد به پیام واتساپ

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۸۰ #87834360

من راننده تاکسی هستم برای مسافرم سرویس شهرستان بصورت رفت و برگشت انجام دادم و طبق چت هایی که باهم داشتیم ایشان با مبلغ کرایه توافق کردن . بعد از ۳روز بعد ازانجام سرویس ایشان مبلغ ۲/۳۰۰/۰۰۰هزار تومان برای من کم واریز کردند و می‌گوید که ااباقی را پرداخت نمی کند.
آیا متن وات ساپ سندیت دارد یا خیر. لطفا راهنمایی بفرمایید که من به چه صورت می‌توانم الباقی کرایه را بگیرم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر نتیجه نداد، به استناد اسکرین شات پیام ها و پرینت واریز وجه، دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

باسلام ب استناد پرینت واریزی و همچنین اسکرین پیام های واتساپ علیه ایشان طرح دعوی نمایید بهتراست ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید.

درود .
میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه‌وجه مطرح نمایید و به پیام ها و‌پرینت استناد کنید که ممکن است باعث اقناع قاضی باشد و بدلیل مالی بودن خواسته به (دو شاهد مرد )یا (یک مرد به همراه دو شاهد زن ) همراه با سوگند استناد کنید.

درود.
میتوانید داداخواست حقوقی‌ مطالبه وجه تقدیم‌کنید و به پیام ها و

سلام. اظهارنامه بفرستید و اگر نتیجه نگرفتید دادخواست مطالبه وجه بهمراه پرینت پیام ها بدهید.

درودبر شما در صورت وجود پیامها بله قابل استناداست. اسکرین شات یا پرینت قابل استناد نیست

با سلام،بله در صورت عدم دیلیت اکانت طرف مقابل و اثبات اصالت پیامها قابل استناد است و بر اساس آن می توان دادخواست مطالبه وجه داد.