شکایت از مالکین به دلیل عدم همکاری جهت تعیین مدیر ساختمان

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۳ #87803492

آیا امکانش هست ساکنین یک مجتمع آپارتمانی که نزدیک به ۶۰ درصد آن‌ها مستاجر هستند، از مالکین به دلیل عدم انتخاب مدیر ساختمان شکایت کنند؟ کارهای ساختمان به صورت مشارکتی توسط ساکنین داره انجام میشه و ساماندهی درستی نداره و کسی بدون جلسه مجمع ساختمان به صورت داوطلب مدیریت را قبول نمی‌کنه.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تشکیل مجمع عمومی مدیر یا مدیرانی را انتخاب نمایید ، تشکیل مجمع و انتخاب مدیر با اراده مالکین و رای آنها ممکن است و مستاجر چنین حقی ندارد ، اما مطابق قواعد و عرف زندگی شهری و آپارتمان نشینی چنانچه مالکین اقدام ننمایند ، اقدامات بعدی مستاجرین با لحاظ قواعد و اصول حقوقی مرتبط ، قابل توجیه است .

سلام، مجمع عمومی با رای اکثریت ساکنین هم امکان تعیین مدیر ساختمان را دارد.

سلام وقت بخیر
اکثریت ساکنند ساختمان هم می‌توانند مدیر ساختمان انتحاب کنند

با درود ، با تشکیل جلسه توسط اکثریت مستاجرین ساختمان هم میتوانید مدیر ساختمان انتخاب کنید ،لازم نیست که حتما باید خود مالکین ساختمان مدیر انتخاب کنند

سلام
ساکنین خودشون میتوانند از بین خودشان مدیر منصوب کنند

با سلام اکثریت ساکنین میتوانند اقدام به تعیین مدیر نمایند.

اکثریت ساکنین می‌توانند اقدام به تعیین مدیر نمایند.