آیا دادگاه تجدید نظر میتونه به این صورت حساب استناد کنه و رای اعسار رو عوض کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۰ #87773353

با سلام
بنده برای مهریه اعسار درخواست دادم و چون هیچ مالی مثل خونه و ماشین نداشتم و معلم هستم قاضی یک سکه پیش و سالی یک سکه معین کردند
از طرفی متوجه شدم وکیل همسرم رفتن و حساب بانکی که بیشتر از ۳ ساله بسته شده رو صورت حساب گرفتن و آوردن به دادگاه ارائه کردند واقعا پول داخل حساب برای بنده نیستش و برای برادرم بوده که خارج از کشوره و در صورت حساب اعلام شده (نزدیک ۴ سال پیش) حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون داخلش پول بوده
که نهایتا با صورت حساب اعلام شده حتی قاضی از من سوالی نپرسیدن و رای به اعسار بنده دادن
سوالم اینکه برای اعسار آیا مگه یکسال گذشته ملاک نیست و بنده هم ‌در فرم اعلامی ریز دارای ام رو اعلام کردم آیا دادگاه تجدید نظر میتونه به این صورت حساب استناد کنه و رای اعسار رو عوض کنه؟
شما چه پیشنهادی می دهید بنده چکار کنم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وجه مذکور در حساب بانکی متعلق به شما میتواند موجب رد اعسار شود

به دایل موجودی حساب اعسار رد خواهد شد

وجه مذکور در حساب بانکی متعلق به شما میتواند موجب رد اعسار شود ، مگر آنکه بتوانید دلیلی برای اثبات عدم تعلق وجوه به خود ارائه کنید .

براساس دارایی فعلی شما رای صادر شده است و نمی تواند تاثیری در رای اعسار بگذارد . البته لازم است شما دفاعیات لازم را به دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید .

درود
اگر مبلغ در حساب شما باشد اعسار شما رد می شود.

درود .شما در قالب لایحه دفاعیه موارد مذکور را به تجدید نظر اعلام ..به نظر صورتحساب ۴سال پیش تاثیری ندارد

باید اثبات نمایید که وجه متعلق به شما نیست