اینک با توجه به گذشت خواهان، استماع گواهان به چه معناست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۱ #87729283

با سلام و خسته نباشید.

خواسته:
مطالبه اجرت المثل ایام تصرف نسبت به سه دانگ مشاع از عرصه و عیان یک قطعه زمین مشجر مشتمل بر بنای مسکونی که همزمان با دستور فروش مال مشاع توامان بوده لغایت صدور حکم و اجرای دادنامه و وصول محکوم به، به لحاظ مشخص نبودن مبلغ واقعی خواسته وفق بند ۴ ماده ۳ قانون وصول مصوب ۷۳ علی الحساب به مبلغ ۲۰ میلیون با احتساب جمیع خسارات قانونی بدلیل بهره برداری شخص خوانده بعنوان شریک سه دانگ مشاع به طور تمام و کمال ( فروش و بهره برداری محصول و سکونت در بنای مسکونی )
تقاضای صدور حکم به محکومیت مشارالیه طبق ستون خواسته
سوال: پس از دادخواست بدوی و قبل از جلسه اول رسیدگی طی مذاکره با خواهان ایشان راضی به گذشت گردیدند و قبل از جلسه رسیدگی اول با حضور در دادگاه در لایحه تقدیمی خود به شعبه اعلام داشتند که با خوانده در پرونده فوق مصالحه کردند و کلیه حق و حقوق خویش را دریافت نموده اند و تقاضای مختومه شدن پرونده فوق را دارند و در پرونده افراز و فروش ملک مشاع نیز تقاضای مختومه شدن نمودند و دادگاه با توجه به اینکه خواهان دادخواست خود را مسترد نموده است به استناد بند الف قانون ۱۰۷ دادرسی مدنی قرار ابطال دادخواست را صادر نمود و مهلت ۲۰ روزه اعتراض نیز به پایان رسید اکنون خواهان مجددن پس از دو ماه دادخواست فوق با موضوع اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمودند و قاضی در ابلاغیه ای به خوانده جلسه رسیدگی
استماع گواهی گواهان را صادر نموده است
اینک با توجه به گذشت خواهان استماع گواهان به چه معناست؟
چرا چنین جلسه ای جهت رسیدگی صادر شده است؟
بنده باید چگونه از خود دفاع کنم؟
با عرض پوزش از طولانی شدن عرایضم لطفا مفصل راهنمایی بفرمایید
بسیار متشکرم.
موفقیت روزافزونتان را از خداوند منان مسالت دارم .

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
اگر فقط دادخواست مسترد شده باشد و دادگاه اول مراتب اعلام رضایت را صورت جلسه نکرده باشد طرح دادخواست مجدد از سوی آنها بلامانع می باشد شما در اولین جلسه رسیدگی دادگاه دوم اطلاعات پرونده اول و آرای صادره و سایر مدارک را در اختیار دادگاه قرار دهید در این صورت دادگاه با مطالبه آن پرونده چنانچه موضوع را از موارد امر قضاوت شده بداند دعوی دوم را رد خواهد کرد. چون اعلام رضایت کامل و بی قید و شرط موجب می شود که شخص دوباره نتواند در خصوص آن موضوع طرح دادخواست نماید

سلام
قرار ابطال دادخواست اعتبار امر مختومه ندارد و خواهان مجددا می تواند همان موضوع را دوباره دادخواست دهد.