فروش مال غیر و جعل اسناد مالکیت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۰۵ #87663

با سلام
بنده یک زمین با سند تک برگ خریداری کردم و اداره ثبت سند تکبرگ جدید به نام بنده صادر کرده است. هنگام اخذ جواز متوجه شدم که مالک اولیه که سند دفترچه ای داشته ادعا می کند که ملک را نفروخته است و کسی با سند سازی و جعل سند و شناسنامه وی معامله کرده است. حال که دو معامله بعد از آن انجام شده و دو سند تک برگ از ثبت برای ملک صادر شده، اگر در معامله اول سند جعلی استفاده شده باشد تکلیف حق و حقوق بنده چه می شود؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صدور سند جعلی (که بعید به نظر میرسد اینگونه باشد) معامله با شما فسخ خواهد شد و میتوانید به جرم فروش مال غیر شکایت کیفری کرده و خسارت را مطالبه کنید.