آیا در صورت اعسار از پرداخت مهریه، حکم جلب زوج صادر میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #87662574

سلام
وقت بخیر
در صورت نداشتن تمکن مالی لازم، نداشتن درآمد مالی مشخص و هیچ گونه مال و اموالی و همچنین احراز این شرایط (برای زوج) در نزد مقام قضایی و با توجه به گرانی قیمت سکه و نقل و قول هایی که در باب حذف حکم جلب و به زندان رفتن زوج در صورت نداشتن مالی برای پرداخت مهریه که این روز ها با توجه به سخنان رئیس قوه قضائیه.
خواستم بدونم صحت داره؟
و بحث نفقه هم قابل تعدیل و تقسیط هست؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در محکومیت های مالی هر شخص می تواند در صورت عدم تمکن مالی اعسار دهد مبلغ محکوم به را به اقساط پرداخت نماید

سخنان رییس قوه شامل افراد خاص هست درحیطه مقررات