شوهرم معتاد است چطور ثابت کنم و حضانت فرزندم را بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #87556122

من نه سال است ازدواج کردم و یک پسر هفت ساله دارم شوهرم پنج سال است معتاد است در خانه جلوی چشم من و فرزندم میکشد وقتی مخالفت میکنم کتکم میزند و فحاشی می‌کند خانوادش اطلاع دارن ولی میگویند تو تهمت می‌زنی و زیاد گیر می‌دهی بسیار رفیق باز است تمام خانه مشین و طلاها را فروخته و به دوستانش به بهانه کار کردن داده ولی کاری نمیکنند مرا از خانه بیرون می‌کند تا دوستانش بیایند در خانه بکشند کار نمیکند مگر روزی دو سه ساعت در مغازه پدرش به بهانه زیر خاکی هفته ها در روستاها و کوهها با دوستانش بیرون است من چطور حضانت فرزندم را بگیرم به کمپ نمی‌شود و هیچگونه قصد ترک ندارد پیش همه می‌گوید من نمیکشم دروغ می‌گوید دوسال است به زور و اجبار در کمپ ثبت نام کردم با قرض گفت ترک میکنم ولی فقط قرص ها را مانی استفاده کرد که موقعیت کشیدن نداشت

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت زمانی مطرح میشود که جدا از یکدیگر باشید فلذا در صورت جدا بودن دادخواست طلاق مطرح نمایید زوج را به پزشکی قانونی ارجاع میدهند و در صورت اثبات حضانت به شما اعطاء میشود