میتونم الان که اجازه ی ورود به منزل رو بهم نمیده ولی حق و حقوقم رو کامل پرداخت میکنه دادخواست طلاق بدم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۹ #87526055

سلام
شوهرم دادخواست طلاق دادن و من رو هم از خونه بیرون کردن حالا من درخواست نفقه و مهریه کردم ایشون دادخواست طلاقشون رو پس گرفتن
حالا یه سوال داشتم الان که هیچ دادخواستی در کار نیست میتونن اجازه ندن من بگردم خونم؟ نفقه و مهریم رو هم داره میده ولی نمیذاره من برگردم سر خونه زندگیم
من میتونم الان که اجازه ی ورود به منزل رو بهم نمیده ولی حق و حقوقم رو کامل پرداخت میکنه ازشون شکایتی بکنم یا حتی من میتونم با این دلیل که با من زندگی نمیکنه دادخواست طلاق بدم ؟
و اینکه ایا میتونه برای اذیت کردن من تا سالها طلاقم نده اصلا ولی حق و حقوقم رو کامل پرداخت کنه قانونی برای این مسئله وجود داره تا ایشون رو هم موظف به زندگی با من کنه؟
لازم به توضیحه که ایشون برای طلاقشون دلیلی نداشتن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله زوج مکلف به تهیه مسکن برای زوجه می باشد در صورت عدم اقدام از سوی برای تهیه مسکن موضوع از موارد عسر و حرج خواهد بود که شما می توانید حق درخواست طلاق داشته باشید

درود
حق طلاق با زوج است نیاز به دلیل ندارد لیکن شما با اثبات عسر و حرج خود می توانید طلاق بگیرید

تهیه مسکن جزو نفقه بوده که حسب اظهار شما درسئوال پرداخت می نماید
درهرصورت اگر مسکن برای شما تهیه نکرده می توانید درخواست تهیه مسکن نمایید لیکن باتوجه به پرداخت کلیه حق وحقوق شما درخواست طلاق بعید بنظر میرسد

شما میتوانید امادگی خود را جهت تمکین اعلام نمایید

با سلام
از منظر حقوق زوج می تواند بدون استناد به هیچ دلیلی و صرفا با پرداخت حقوق مالی زوجه ، ایشان را طلاق دهد .

سلام
موضوع تهیه مسکن نیز جزو نفقه می باشد . در صورت عدم تهیه مسکن مناسب برای شما می توانید درخواست طلاق نمایید

با سلام..
در اینخصوص قبل از هر اقدامی پیشنهاد می گردد ابتدا با تنظیم و ارسال اظهارنامه ای آمادگی خود جهت تمکین و مراجعت به منزل مشترک را برای شوهرتان بفرستید..
در صورت مراجعت و چنانچه مشارالیه مخالفت نموده و از ورود شما جلوگیری کردند، مراتب را به کلانتری محل اطلاع تا موضوع را صورتجلسه کنند تا بتواتید در آینده از آن در امر دادخواست طلاق خود استفاده نمایید..
موفق باشید..