پرونده جهت انجام دستور قضایی به مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته ارسال شد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #87469444

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای بزرگوار .. من ۲ تا سوال دارم ..
۱ - نامزد من از من بابت این اتهامات شکایت کرده. اخاذی انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیت یا افشای اسرار شخصی
کلاهبرداری
امروز توی خلاصه پرونده ی من در ثنا ثبت شده که :
پرونده جهت انجام دستور قضایی به مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته ارسال شد.
اتهام من چه ارتباطی به امنیت ملی داره؟
۲- ایشون یک شکایت همزمان دیگه هم از من کرده بود به اتهام تهدید به قتل و چاقو کشی و افترا و اخلال در نظم عمومی پرونده منتظر دستور قاضی بوده اما قبل از اینکه بنده به دادسرا احضار بشم پرونده مختومه اعلام شده توی قسمت روند کار پرونده بند اخرش ذکر شده - ارسال پرونده به شعبه دیگر جهت رسیدگی همچنین در قسمت اخرین موضوعات هم این پیغام
ثبت شده پرونده فاقد موضوع فعال است
معنی اینا چیه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما حضورا پیگیری کنید .

درود بر شما، ممکن است بابت اتهام شماره ۲ این موضوع به آن مرجع ارجاع شده باشد، توصیه می‌شود مساله را حضورا پیگیری نمایید..

درود
احتمالا به دادسرای امنیت رفته بهتر است حضوری پیگیر باشید