آیا به فرزند شناسنامه قانونی می دهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #87458298

اگر فرض تولد فرزند از راه تجاوز و رابطه نامشروع پدر با مادر بوده باشد آیا شناسنامه فرزند نامشروع صادر میشود چه روندی را باید طی کرد دادگاه بین طرفین عقد می خواند یا نه!؟
اگر زن در عقد شخص دیگری باشد و شخص دیگری به وی با بیهوش کردنش تجاوز کرده باشد و زوجه نداند چه باید انجام داد. تکلیف فرزند و گواهی ولادت که به نام همسر است چه میشود؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرزند حاصل از رابطه نامشروع و ..... که در چارچوب خارج از علقه زناشوئی متولد شده باشد تمامی حقوق مربوطه به روابط والدین و فرزند مانند نفقه و شناسنامه و ..... را دارا بوده و تنها محروم از ارث والدین خواهد بود . اگر پدر طفل مشخص و تعرفه شده نباشد مادر میتولند با درخواست گواهی «امین موقت» سرپرستی وی را عهده دار شده و به نام خود شناسنامه اخذ نماید .
در خصوص موضوع بیهوش کردن زن شوهر دار و تجاوز به وی خارج از فرضی بودن موضوع و ........ و با درنظر گرفتن شکایت به اتهام تجاوز ، در صورتیکه شکایتی صورت نگرفته باشد و شبهه ای در مورد انتساب فرزند وجود داشته باشد از طرق قانونی مانند احراز نسب و ..... قابل پیگیری است .

سلام و درود، پدر و مادر فرزند طبیعی(غیرشرعی) صرفا رابطه ی ارثی با هم نخواهند داشت، اما مطابق مقررات و رویه پدر طبیعی مکلف به انفاق ، گرفتن شناسنامه و دیگر تکالیف قانونی می باشد؛ باید اشاره داشت که برخلاف تصور برخی از عامه ، رابطه ی والدین طبیعی با فرزند در حدود مقرر پابرجا خواهد بود؛ آرزوی عاقبت بخیری.