چگونه میشود به شخصی که کد ملی نداریم اظهارنامه فرستاد یا دادخواست ثبت کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۱۴۰ #87441942

با سلام دو سال قبل شخصی که خود را سرهنگ معرفی کرده بود جهت کمک به ما در پرونده چک برگشتی که متهم فراری بود و چک حقوقی شده بود از ما مبلغ ده میلیون گرفت و هیچ کاری انجام نداد و ایشان مجددا در مواقعی تماس میگرفتن و درخواست پول میکردن با عنوان قرض من فیش واریزی به ایشون رو دارم کد ملیشون رو ندارم آیا میتونم اول برای ایشون اظهارنامه بفرستم از دفاتر قضایی ؟ آیا بدون کد ملی دادخواست میتونم ثبت کنم؟ آیا به این شکایت رسیدگی میشه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به بانک ‌ابتدا به ساکن ‌‌واعلام حساب ایشان در صورت همکاری بانک موفق خواهید شد در غیر این صورت با طرح دعوی در دفتر خدمات قضایی از دادکاه تقاضای استعلام از ثبت احوال جهت اعلام کد ملی شخص مورد نظر را بنمایید

سلام وقت بخیر
امکان استعلام از طریق بانک وجود دارد.

به آدرس ایشان ابلاغ دستی می گردد

برای ارسال اظهارنامه اطلاعات هویتی یا آدرس ایشان لازم است، لیکن در خصوص طرح دادخواست استعلام از حساب بانکی یا شماره موبایل ممکن است

با سلام
شماره تلفن وی را ب دفتر خدمات قضایی داده تا استعلام شود. یا ادرس دقیق زندگی، محل کار و یا بستگان وی، در نهایت می بایست در پرونده مجهول المکان معرفی و ابلاعیه را روزنامه نمایید

سلام ارسال اوراق قضایی به آدرسی که ارائه بدید ارسال میگردد.

باسلام
با همان شماره حساب که نام صاحب حساب مشخص است وهمچنین شماره همراه می توانید شکایت وی انجام بدهیدبرای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مشاوره حقوقی رزرو کنید