رضایت به یک جرم از دو جرم ممکن است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۱ #87402134

با سلام
بنده شاکی پرونده تخریب و ضرب و جرح هستم که مشتکی عنه در دادگاه کیفری ۲ محکوم شد
حالا میخوام فقط برای جرم تخریب بهش رضایت بدم امکانش هست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله این امکان وجود دارد که فقط نسبت به جرم تخریب رضایت بدهید.

سلام شما میتوانید چنین اقدامی انجام دهید موفق باشید

بله رضایت برای یکی از دو جرم امکان پذیر است و باید به صراحت اعلام نمایید که در خصوص کدام جرم اعلام رضایت می کنید

بله
می تونی به یک موضوع رضایت داده و به موضوع دیگه رضایت ندهید

با درود بله این امکان وجود دارد

باسلام
بله می توانید. هر زمان که شاکی در خصوص شکایت خود قصد رضایت و گذشت داشته باشد می تواند با اعلام کتبی این عمل را انجام دهد. اما چون حضرتعالی فقط در خصوص یکی از موارد چنین قصدی را دارید باید در رضایت نامه اعلامی موضوع شکایت خود را قید و اعلام رضایت در همان خصوص داشته باشید.

با درود..
امکان چنین رضایتی وجود دارد.. فـقط در خصوص رضایت اعطایی موضـوع رضایت خود را تفکیک نمـوده و به صـراحت نسبت به اتهام تخریب صادر نمایید تا شائبه رضایت به کل پرونده ایجاد نشود..