مبایعه نامه ارزش دارد یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #87357486

اگر اثبات مالکیت زمینی در تاریخ جاری به نام شخص فروشنده صادر شود. ولی مبایعه نامه به تاریخ گذشته از فروشنده به خریدار تنظیم شده باشد. ان مبایعه نامه ارزش دارد یا نه اثبات مالکیت به نام فروشنده مورد قبول است. و از نظر قانون مالک کدام یک شناخته می شود

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شخصی که حکم اثبات مالکیت گرفته است قبل از اینکه حکم بگیرد زمین را به شما فروخته باشد شما به استناد قراردادی که مدعی خرید هستید می توانید به کمک مذکور به عنوان شخص ثالث اعتراض کنید و برای این کار باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه و دادخواست اعتراض ثالث تقدیم نمایید

توجه داشته باشید که مبایعه نامه یک قرارداد معتبر و قانونی است. اگر یکی از طرفین معامله به تعهدات ذکر شده در مبایعه نامه عمل نکند، طرف دیگر به راحتی می‌تواند از طریق مراجع قضایی و از مسیر قانونی حقوق خود را پیگیری نماید؛ بنابراین پیش از تنظیم و امضای آن در مورد تمام جنبه‌های مورد بحث اطلاعات کافی کسب کنید و سپس در مورد هر کدام به توافق برسید. خوش‌قول باشید و به تعهدات خود پایبند بمانید تا هم شما و هم طرف دیگر بتوانید یک معامله کم دغدغه و بدون استرس را تجربه کنید