شکایت از شهود کاذبی که منجر به صدور حکم بدوی شده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۱ #87346

سلام چندی پیش رای اعسار از پرداخت مهریه برای اینجانب به صورت قطعی صادر شد و مقرر شد که تعداد ١٥سکه پیش و هر سه ماه نیز یک سکه پرداخت نمایم از انجایی کههمسر اینجانب دادخواست تعدیل به افزلیش داد و سه نفر شهود نیز که اظهارات خلاف واقع علیه بنده نموده بودند را نیز به عنوان شهود برده بود و بنده نیز به جهت اینکه خیالم از بابت نداشتن هرگونه مالی اعم از منقول و غیر منقول راحت بود در جلسه شرکت نکردم که همین امر باعث صدور حکم افزایش به ٣٠سکه و هر ماه یک سکه شد حال با توجه به اینکه فرصت برای تجدید نظر هست و همچنین حکم مربوطه در مرحله دادگاه بدوی صادر شده آیا میتوانم از شهود به عنوان شهادت کذب شکایت کنم یا میبایست حکم صادر افزایش سکه قطعی بشه بعد شکایت کنم ؟تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال دادگاه شهادت را پذیرفته است و اگر مدعی میباشید که استطاعت مالی برای پرداخت ندارید باید دادخواست تعدیل بدهید و در صورت اثبات میزان پیش قسط کم خواهد شد. باید مدارک محکمه پسند داشته باشید.