نحوه پیشگیری از سوءاستفاده احتمالی در زمینه وکالت فروش زمین چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۱ #87315269

سلام. وقت بخیر
سال ۷۶ از طرف اداره راه و شهرسازی یک زمین به پدر بنده واگذار شده. ایشان سال ۸۶ این زمین رو که سند نداشته بصورت وکالتی فروخته. پدر بنده سال ۹۷ فوت شده و این زمین تا حالا توسط چند نفر با تفویض وکالت خرید و فروش شده.
چون وکالت پدرم باطل شده، مالک فعلی زمین که ما هیچ شناختی از ایشون نداریم از ما خواستند که دوباره بهشون وکالت بدیم.
حالا سوال بنده اینه که اگر ما به ایشون وکالت بدیم آیا احتمال سوءاستفاده در آینده توسط ایشون وجود داره طوری که پای ما هم گیر بشه؟
میشه از ایشون یک تعهد محضری بگیریم که در مورد هر گونه ادعای احتمالی اشخاص حقیقی و حقوقی در آینده نسبت به این زمین همه مسئولیت با این فرد هست؟
یا هر کار دیگه ای که از ما در برابر هر گونه سوءاستفاده احتمالی سلب مسئولیت کنه. چون ما ورثه نه از واگذاری زمین و نه فروش اون توسط پدرم اطلاعی نداشتیم و نه فردی که ادعای مالکیت فعلی زمین داره رو میشناسیم. البته ایشان مدارکی که نشون میده مالک زمین هست شامل اصل قرارداد واگذاری و وکالتنامه ها و مبایعه نامه های این چند سال رو برای ما ارسال کرده.
قبلا از راهنمایی و مشاوره شما کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت با فوت یا حجر منفسخ می گردد.

سلام وکالت با فوت و حجر باطل است و معاملات بعد از آن باطل می باشد

وکالت با فوت باطل است و معاملات بعد از آن باطل می باشد

سلام، معاملاتی که بعد از فوت پدر شما انجام شده باطل هستن و شما به جهت اینکه بعد از فوت برایتان نسبت به اموال مرحوم پدر حق مالکیتی ایجاب شده لذا میتوانید به دلخواه هر معامله ای را که خواستید تنفیذ کنید هیچ مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد