آیا واریز مبلغ مهریه به حساب وکیل زوجه امری قانونی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۸۴ #87280578

با سلام میخواستم بپرسم دادگاه کرج بعد از درخواست اعسار من برای مهریه رای صادر کرد و تقسیط انجام شد و در خصوص گواهی عدم سازش هم که درخواست داده بودم وکیلم این دادخواست را باطل و دادخواست زوجه برای گواهی عدم سازش به طرفیت من توسط وکیل زوجه به جریان افتاد که در آن چند رای صادر شد مهریه رو باید تماما پرداخت و به جای حساب دادگاه گفتن بریزم به حساب وکیل زوجه آیا صدور رای در دو دادگاه مجاز است ؟ آیا واریز به حساب وکیل قانونی است ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حکم دوم در دعوای طلاق توافقی صادر شده است باید به مفاد ان عمل نمایید و در غیر اینصورت می توانید نسبت به پرداخت یکجای مهریه ضمن اعتراض اعلام نمایید که سابقا مهریه تقسیط شده است و نهایتا بهتر است محکوم به را به حساب دادگستری واریز نمایید مگر انکه مراتب واریز به حساب وکیل صورتجلسه شده و در پرونده مضبوط باشد

با توجه به اینکه در خصوص مهریه تعیین تکلیف شده و تقسیط شده بوده است باید در گواهی عدم امکان سازش قید و اعمال می شد‌ اعتراض نموده و تقاضای اصلاح رای را بکنید.
واریز به حساب وکیل اگر در حدود اختیارات وکیل باشد ممکن است .

با سلام چنانچه وکیل در وکالت نامه اختیار دریافت محکوم به را داشته باشد میتواند این مبلغ را دریافت نماید. ضمنا بایستی نسبت به حکم صادره اخیر که عنوان نموده مهریه را تمام و یکجا پرداخت نمایید در دادگاه تجدیدنظر اعتراض نمایید تا در دادنامه این قسمت را اصلاح نمایند و عنوان نمایند که نسبت به مهریه طی حکم اعسار و تقسیط..... قبلا تعیین تکلیف شده است.