درخواست اعسار از هزینه دادرسی مهریه دادند و پذیرفته شده؛ چطوری میتونم اعتراض بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #87272853

باسلام.
خانوم بنده درخواست اعسار از هزینه دادرسی مهریه دادند و پذیرفته شده. میخاستم بدونم من چطوری میتونم اعتراض بکنم مراحلش چیه؟ و سوال دوم. حالا که اعسار قبول شده من باید کی پرداخت کنم هزینه دادرسی رو؟ آیا منم میتونم اعسار به هزینه دادرسی بدم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما هم میتوانید دادخواست اعسار ارایه نمایید ودر صورت موافقت اعسار شما از پرداخت هزینه دادرسی معاف خواهید شد و پرداخت مهریه به زوجه برای شما تقسیط خواهد شد.

در صورت داشتن دلایل کافی به اعسار از هزینه دادرسی ایشان اعتراض کنید با پذیرفته شدن اعسار شما پرداخت مهریه به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

سلام میتوانید اعتراض به اعسار دهید وقتی محکوم شوید به پرداخت هزینه دادرسی هم علاوه بر مهریه محکوم هستید. اعسار تنها موجب تقسیط است.

اعتراض دراین مورد منتفی است .بعدازصدورحکم واجرا ازشماوصول میشود .بله از مهریه و هزینه دارسی و خسارات دادرسی می توانید بعدا اعساردهید