منظور از این ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۶ #87243160

در یک کانال ازدواج موقت که به صیغه یابی معروف است مورد کلاهبرداری قرار گرفتم. شکایت نمودم و رای به عدم تعقیب صادر شد. اعتراض نمودم و تصویر گفت و گوهای خود با مدیر کانال که نشان دهنده کلاهبرداری است را ارائه نمودم. اکنون ابلاغیه صادر شده و شکایت را رد نموده و از نظر کلاهبرداری و بزهکاری مورد تعقیب قرار نداده!! و فقط گفته شاکی از لحاظ حقوقی میتواند احقاق حقوق احتمالی را بنماید. باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی موضوع اتهام شما کیفری شناخته نشده از طریق حقوقی اقدام کنید

موضوع منطبق بر عنوان مجرمانه کلاهبرداری نبوده است و اگر وجهی پرداخته اید می توانید مطالبه نمایید .

دادخواست مطالبه وجه دهید.

با سلام و احترام
دلایل شما برای اثبات جرم کلاهبرداری کافی نبوده و شکایت کیفری شما رد شده، در صورتی که حق و حقوقی از جنابعالی ضایع شده می توانیدحقوقی اقدام کنید و دادخواست بدهید.

سلام
میتونیدبرای مطالبه ضرروزیان دادخواست دهیداگرآدرسی نداریدمیتوانیدازطریق پلیس فتاشکایت کنید

شکایت کلاهبرداری شما به علت نبودن دلیل کافی برای احراز جرم کلاهبرداری رد شده است،می توانید حقوقی مطالبه کنید.

باسلام درصورتی که رای کیفری له شما صادرنشده است اگر وجهی پرداخت نموده اید میتوانید علیه ایشان دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه تنظیم و به دادگاه صالحه ارسال نمایید میتوانید رای کیفری را نیز ضمیمه دادخواست نمایید.