آیا این مرحله مراجعه حضوری از طریق دفتر خدمات قضایی هم ممکنه انجام بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #87235561

در ثبت شکایت به شکل خود کاربری کلیه ی مراحل از جمله درج امضا را در منزل با موفقیت انجام دادم و حتی رسید ابلاغ به متهم هم در سامانه صادر شد که در آن ذکر شده بود که شکایت به متهم ابلاغ شده. فقط مرحله پرداخت هزینه به شکل صوری انجام شد و پیغام داد که حضورا باید پرداخت را انجام بدم. فقط موند آخرین مرحله که نوشته بود باید حضورا به دادسرا مراجعه و پرینت شکوائه به همراه ضمائم را تحویل بدم. حالا میخواستم ببینم آیا این مرحله مراجعه حضوری از طریق دفتر خدمات قضایی هم ممکنه انجام بشه؟ یا حتما باید برم شهرستانی که دادسرای محل رسیدگی در آن واقع شده؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید جهت پرداخت هزینه دادرسی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید