برقراری بیمه بیکاری چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #87131538

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما کارشناس عزیز بنده بابت برقراری و استفاده از بیمه بیکاری به اداره کار شهرستان آزادشهر نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمودم که بعداز گذشت مراحل قانونی نظر نماینده سازمان تامین اجتماعی واداره کار باتوجه به ماهیت کار اینجانب که بعنوان نگهبان در کارگاه کشاورزی مشغول بودم بعداز گذشت ۸سالو۴ماه فعالیت بنده از کار اخراج شدم و سازمان های نامبرده علت مخالفت خود را فصلی بودن کار وبه تفاهم‌نامه سال۸۴ بند یک که به آن اشاره ومخالفت خود دانسته که بنده طبق دادخواستی با ارسال مدارک به دیوان عدالت اداری علیه این دو سازمان شکایت کرده که متاسفانه آنها هم همون نظز آنها را تائید کرده وبه رد شکایت اینجانب نموده که پس از روئیت نتیجه رای دیوان به نزد کارفرما رفتم موضوع را با ایشان درمیان گذاشتم که مورد تعجب ایشون قرار گرفت وگفت که من تمام وکمال حق بیمه و حق بیمه بیکاری رو به تامین اجتماعی هرساله ۱۲ماه بصورت کامل پرداخت کردم و از ایشان پرسیدم که قرار داد کار که در طول این ۸سالو۴ماه فعالیت بنده بعنوان نگهبان مشغول بکار بودم را در اختیار دارد که خوشبختانه تمام قراردادهای بین من وایشان بسته‌ شده بود را بهم داد که نشان دهنده این میباشد که بنده نه تنها ماهیت کار اینجانب فصلی نبوده بلکه طبق قانون کار که باتوجه با یک استعلام کوچیک از طرف قاضی شعبه دیوان نسبت به پرداخت‌های صورت گرته کارفرما واستعلام سوابق بیمه اینجانب می‌فهمیدند که نماینده سازمان تامین اجتماعی واداره کار به اشتباه نظر داده ومخالفت کردن وبنده با قرار داد های که بعنوان یک مدرک معتبر که با مهر دهیاری روستا وبا خط خود ایشان بعنوان شاهد قرار داد تنظیم وبه امضا رسیده بود به تجدید نظر دیوان فرستادم که متاسفانه آنها هم با توجه به مدارک وشواهد جدید وحاصل شده موافقت نکرده وردشکایت اینجانب رای صادر نمودن باتوجه به همه مدارک وشواهد موجود وضمیمه شده پرونده قضات دیوان به اصل موضوع توجه نکرده واز سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداختی ها وحتی سوابق بیمه استعلام درخواست نداده وفقط به این سازمان علت مخالفت را خواسته است باتوجه به قانون کار کارگر فصلی کسی شناخته می‌شود که طی یک یا دو یا چند فصل کار کرده وطبق فصل هایی که فعالیت داشته مزد وحق بیمه پرداخت میکند که از ۱۲ماه که یک سال ۳۶۵ روز میباشد مقدار فعالیت آنها کمتر از آن بوده است در صورتی که در خصوص بنده اینطور صدق نمی‌کند باتوجه به پرداختی های صورت گرفته توسط کارفرما که نشان گر این موضوع هست که ۸سالو۴ماه رو بطور کامل پرداخت نموده +حق بیمه بیکاری که ۳٪میباشد حالا لطفا ازشما وکلای محترم میخوام که راهنمایی که چیکار باید انجام بدم وبه کجا مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
حداقل ۶ ماه سابقه بیمه و قرارداد کتبی یکساله برای بیمه بیکاری الزامی است

سلام ودرود
باید با دریافت نامه عدم نیاز از کارفرما و سوابق بیمه ظرف یک ماه بعداز قطع همکاری در سامانه جامع کار بارگذاری کنید

سلام
از شرایط دریافت بیمه بیکاری موارد مذکور اجباریست :حداقل ۶ ماه سابقه بیمه قرارداد کتبی یکساله و نامه عدم نیاز در اینصورت میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید