جلو انداختن زمان واخواهی حکم خلع ید چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۳ #87103647

سلام، بنده حکم خلع ید به صورت غیابی گرفتم که تاریخ اجرا حکم برج شش امسال بود و از کسی که شاکی هستم واخوهی تو همون برج شش زده و حالا دادگاه رسیدگی به واخواهی و برای برج دوازده گذاشته میخاستم بدونم میشه زمان و جلو انداخت که رسیدگی زودتر انجام بشه

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر چنین امر مقدور نخواهد بود و در تاریخ مقرر تعیین شده به واخواهی شخص رسیدگی خواهد شد

خیر. به نظر بنده به دادگاه مراجعه وشرایط خود را با قاضی مطرح کنید شما یک وقت خالی پیدا شد وتغییر دادند.

وقت رسیدگی به پرونده شما تعیین شده و قابل تغییر نمیباشد

سلام
رسیدگی زودتر انجام نمی شود و و قابل تغییر نیست.چرا که تعیین و ابلاغ شده

خیر وقت رسیدگی تعیین شده و قابل تغییر نیست.

سلام
خیر چون وقت رسیدگی تعیین و ابلاغ شده است.