ما برای طرح شکایت از منابع طبیعی باید به دادگاه برویم یا دیوان عدالت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۹۶۵ #87100122

با سلام و خسته نباشید
زمین مزروعی داشتیم که مالکیت ما در دادگاه محرز شد ، اما بعد یک ماه متوجه شدبم منابع طبیعی در دیوان عالی کشور این اراضی را ملی اعلام کرده یعنی اخرین رای صادر شده منابع طبیعی و دیوان عالی کشور است.. سوال مم اینه اگر از منابع طبیعی شکایت کنم با توجه که اخرین رای صادره در دیوان عالی کشور بوده آیا بعد از نظریه کارشناس رسمی دادگستری و به جریان افتادن پرونده برای رسیدگی در شعبه ی دادگاه ..حکم قبلی منابع طبیعی در دیوان عالی کشور مردود اعلام میشود (در صورت آرای مثبت)، و حکم جدید قطعی میگردد?چون برای من شبه ایجاد شده پروسه ی رفتن من به دادگاه میتواند حکم دیوان و ملی شدن اراضی من را برگرداند یا باید به جای دیگه ای شکایت کنم!مثه دیوان عدالت یا…

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع در صلاحیت دیوان عدالت اداری نیست. مشاهده آرای صادره از مراجع عالی و تالی در این مورد جهت ارشاد قضایی دقیق، ضروری است.

سلام
اگر دیوان عالی کشور حکم به نقض رای داده باشد پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه صالح ارجاع می شود و شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید ...

دیدان عدالت اداری به هیچ وجه در این موضوع صلاحیت ندارد ..

با آراء و مدارکی که دارید طرح شکایت بابت نقض رای صادره دیوان در دیوان عالی کشور نمایید

سلام برای اعتراض به این رای می‌بایست به کمیسیون ماده واحده مستقر در اداره منابع طبیعی رجوع کرد و در صورتی که در این مرحله اختلاف حل نشود، دادگستری به عنوان محل اختلاف نهایی شناخته شده و اصلح خواهد بود

آرای محاکم عمومی نمی تواند آرای مرجع دیوان عالی را نقض کند