در صورتی که نزد پدربزرگم زندگی می کردم می توانم از حقوق بازنشستگی وی بعد از طلاقم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۷ #87098059

با سلام من سال 62 پدر و مادرم متارکه کردن و سال 66 فوت کردن که مادربزرگم حقوق پدر بزرگم رو میگرفتن پدر من ازدواج مجدد داشتن ولی من پیش مادر بزرگم بودم بعد از فوت مادر بزرگم با خواهرم زندگی کردم و ازدواج پدرم سال 86 فوت کردن ولی اصلا پیش پدرم نبودم آیا الان که در شرف طلاق هستم و هیچ درآمد و حتی خانواده و هیچ منبع درآمدی نداری میتوانم بعد کارهای طلاقم از حقوق پدر بزرگم استفاده کنم ؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما فقط می توانید از مستمری پدر خود استفاده کنید

خیر
طبق ماده ۸۱ قانون تامین اجتماعی
بازماندگان واجد شرایط متوفی که استحقاق دریافت‌مستمری را خواهند داشت عبارتند از
عیال دائم بیمه‌ شده متوفی مادام که شوهر اختیار نکرده است.
تبصره‌ همسران بیمه‌ شدگان متوفی که شوهر اختیار نموده‌اند(عقد دائم ) در صورت فوت شوهر دوم ، توسط تامین اجتماعی مجدداًبه آنها مستمری پرداخت خواهد شد.
فرزندان متوفی در صورتی که سن آنان کمتر از هجده سال‌ تمام باشد و یا منحصراً به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به‌علت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده ۹۱ این قانون قادر به کار نباشند.
پدر و مادر متوفی در صورتی که اولاً تحت تکفل او بوده‌ ثانیاً سن پدر از شصت سال و سن مادر از پنجاه و پنج سال‌تجاوز کرده باشد و یا آنکه به تشخیص کمیسیون پزشکی موضوع‌ ماده ۹۱ این قانون از کارافتاده باشند و در هر حال مستمری‌ از سازمان دریافت ندارند.