ما اگر اون ۱۰۰ تومن رو جور کنیم میشه ایشون رو آزاد کرد یا هرچی شاکی بگه باید انجام بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #87068347

باسلام
پدر من یک چک حقوقی داشت که در نهایت قاضی حکم به ۱۰۰ تومن ماهی ۲.۵ داد و ما نتوانستیم این مبلغ رو تهیه کنیم و حکم جلب پدر آمد و ایشون جلب شدن.
میخواستم ببینم الان ما اگر اون ۱۰۰ تومن رو جور کنیم میشه ایشون رو آزاد کرد یا هرچی شاکی بگه باید انجام بشه؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پیش پرداخت و اقساط حال شده پرداخت شوند فورا دستور آزادی صادر میگردد

با سلام
با عنایت بر سوال شما،اگر از مهلت اقساط ماهیانه هم گذشته باشد علاوه بر مبلغ ۱۰۰تومان باید اقساط
ماهیانه هم بروز رسانی شود در غیر این صورت همان مبلغ اولیه پرداخت و ایشان آزاد خواهند شد.
جهت کم شدن مبلغ اولیه و اقساط ماهیانه میتوانید دادخواست تعدیل به دادگاه صادر کننده رای بدوی به استناد تبصره ۲ ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی تقدیم کنید

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظور شما این است که پس از صدور حکم به محکومیت پدرتان دادخواست اعسار از پرداخت یکجای محکوم به تقدیم دادگاه نمود که اعسار وی پذیرفته شده و حکم صد میلیون پیش پرداخت و ماهیانه ۲۵۰۰ تا استهلاک محکوم به صادر شد اما به علت عدم توان در پرداخت به زندان معرفی گردید پیشنهاد میکنم مجددا دادخواستی به خواسته اعسار از پرداخت یکجای محکوم به و پرداخت به صورت اقساط تقدیم دادگاه کند و دادنامه اخیرالذکر را بعنوان دلایل و منضمات ارائه نماید و در شرح دادخواست و استشهادیه گواهان صراحتا مبلغ مورد نظر که قادر به پرداخت هست را درج نماید برای مثال پرداخت ۷۰میلیون پیش پرداخت و ماهیانه دو میلیون تومان اقساط را قید کند

شما باید نسبت به پرداخت کل طلب اقدام کنید . چرا که رای اعسار با عدم اجرا توسط پدرتان کان لم یکن گردیده و تنها راه آزادی پدر پرداخت کل طلب می باشد .
همچنین پدرتان میتواند مجددا اقدام به تقدیم دادخواست اعسار کرده تا دادگاه موضوع را بررسی و مبادرت به صدور رای جدید مبنی بر اعسار نماید . در این صورت میتوانید با پرداخت مبلغ پیش پرداخت مقدمات آزادی پدر را فراهم آورید .

باسلام
مدیونیت پدر، حالیه طبق دادنامه تقسیط شده است. یعنی بله اگر پیش قسط تادیه شود ایشان آزاد میگردند. اما میبایست اقساط هم هر ماه پرداخت گردد والا همین اتفاق مجددا حادث خواهدشد.