پیج اینستاگرامی که هک شده، قابل شکایت میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #87057819

سلام من قبلا یک پیج اینستا داشتم که هک شد و الانم دست رل ثابقمه و ایدی و پسورد و کلا عوض کرده
و خودش شات داد و نشونم داد
الان مجددا پیج زدم که بازم هکم کرده
اما کاری نمیکنه و فقط پیام میخونه
برم فتا دستم به جایی بند هست یا نه؟ برم شکایت کنم؟
و حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دسترسی به صورت غیر قانونی بوده و قابل پیگیری از طریق پلیس فتا می باشد

سلام . دسترسی غیر مجاز به داده های دیگران جرم و قابل پیگیری است

سلام و درود، مطابق قوانین جرایم اینترنتی اقدام به هک شبکه های اجتماعی دیگران جرم بوده و قابل پیگیری در مرجع قضایی و نیز پلیس فتا خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.