آیا کارشناس شهرداری میتواند با بر کوچه ای که در حال درست شدن و ساخته شدن است ۸ متر از کوچه را مشخص کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #87046305

سلام خسته نباشید
بنده ملک مسکونی که زمین دو نبش است و هنوز ساختمانی در آن ساخته نشده از طریق مبایعه نامه معامله کردم پیش از معامله با شهرداری منطقه در خصوص اینکه ملک مورد نظر در طرح شهرداری قرار ندارد و دارای کاربری مسکونی وتجاری میباشد تقاضای بازدید کارشناس کردم کارشناس اومد و طبق قولنامه های قبلی زمین را در محل مشخص کرد ولی در نامه کارشناس شهرداری که به ما دادند نوشته شده بود که زمین از زراعی میتواند تبدیل به مسکونی وتجاری بشود و مختصات زمین هم در آن گزارش بود ولی هیچ گزارشی در مورد اینکه زمین در طرح شهرداری قرار دارد یا نه نوشته نشده بودو بنا به این نامه با فروشنده معامله کردم و اقدام به در خواست پروانه ساخت کردم و الان پروانه ساخت صادر شده است مشکلی که من مشاهده میکنم در کروکی شهرداری که از زمین بنده برداشته شده ملک من به طول ۶ متر در بهر خیابان هستش و دونبش میباشد و از یک طرف به کوچه ۸ متری و از روبه رو به خیابان ۳۰ متری منتهی شده است الان دو تا ساختمان در دو طرف کوچه ساخته شده که همان کوچه ۸ متری رعایت شده و من اگر بخواهم با خط ساخته شده ی آنها زمین را بسازم و کوچه ۸ متری را رعایت کنم از زمین بنده در بحر خیابان ۴ متر باقی میمونه در حالیکه شهرداری طبق پروانه ای که صادر کرده و کروکی که کشیده هم کوچه ۸ متری را مشخص کرده هم زمین بنده را شش متر رسم کرده الان سوالم این است که اگر من اقدام به ساخت کنم و تقاضای بروکف کنم آیا کارشناس شهرداری میتواند با بر کوچه ای که در حال درست شدن و ساخته شدن است ۸ متر از کوچه را مشخص کند وبگوید که برای شهرداری هستش و ۴ متر از ۶ متر زمین بنده را هم مشخص کند و بگوید که دو متر از زمینت را شهرداری تصرف کرده و سندش برای شهرداری است و تو باید ۴ متر از بحر خیابان زمینت را بسازی ؟؟؟
در حالیکه شهرداری با استفاده از قولنامه ای که بردم و بازدیدی که کردند برای من پروانه ساخت دارای ۶ متر بحر خیابان صادر کردند آیا میتوانند کتمان کنند و بگویند طبق قولنامه ای که خودت به ما دادی و زمینی که در محل مشخص کردی ما به همان صورت پروانه صادر کردیم و الان دو منر از بحر خیابان زمینت را باید کم کنی تا کوچه ۸ متری شود یا نمی توانند چنین ادعایی داشته باشند

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر آن منزلی که در حال ساخت و ساز است با پروانه در حال ساخت باشد بر ساخت وی مشخص است و کارشناس نقشه بردار شهرداری میتواند با توجه به عرض گذر یا کوچه بر نقشه ی شما را مشخص کند.

سلام، دوست عزیز متراژ کوچه و خیابان بر اساس طرح تفضیلی شهر که به تایید شورای اسلامی شهر و شهرداری و شهرسازی استان می‌رسد تعیین می‌شود و شما بایستی حریم را رعایت کنی ولی میتوانید از شهرداری تقاضای خسارت با تعاتر کنید موفق باشید