چک برگشتی از کسی دارم از طریق شورا اقدام کردم از چه طریقی می توانم سیم کارت طرف را توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۲۶ #87044693

با سلام  چک 12 میلیونی برگشت زدم شورا بهم دو تا نامه داد برای تامین خواسته استعلام گرفتم 1 - هیچ خودرویی به نامش نبود 2-مقداری پول تو حساب داشت که بلوکه شده تا رای صادر بشود . برای مابقی طلب من میگم سیمکارت 0912 دارد نامه نمیدهند توقیف شود میگویند جلب میدهیم چطوری به اجرای احکام بگویم درخواست بدهند برایسیم کارت توقیف شود.
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شماره تلفن همراه اگر وسیله کار نباشد ، مستثنیات دین نیست و توقیف آن منع قانونی ندارد.

سیم کارت ازجمله اموال شخص محسوب میشود ومیتوانیددرخواست توقیف آن را بدهید.