مال خریداری شده در مزایده پرونده، ارزش پایینتری از گفته کارشناس دارد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #87031060

باسلام خدمت شما
من در پرونده خود با توجه به عدم مشتری مزایده، مسئول پرونده به بنده گفت انقد باید صبر کنید که همین مال فروش برود، بنده ناچار خود آن را در مزایده خریدم به قیمت ۸۵۰۰۰۰۰تومان اما برای تحویل رفتم دیدم چیزی که کارشناسی شده نیست یعنی کارشناس اشتباه ارزش گذاری کرده است ( مال جابجا نشده است ) و پس از پیگیری مکرر مسئول درخواست کارشناسی مجدد داد و کارشناس اشتباهات خود را تصحیح و ارزش واقعی آن که ۲ میلیون تومان بود بیان کرد و همین طور سهل البیع بودن آن را اعلام کرد اما مسئول پرونده مسر بر آن است که همان مال را با ارزش دروغین ۸۵۰۰ تحویل بگیرم، پیش رییس دادگستری رفتم گفت به قیمت جدید ( ۲ میلیون تومان ) تحویل بگیر و مابقی را طلب کن اما پس از مشورت با همان مسئول مشکوک نظرش عوض شد و میگوید نمیشود، بنظر شما با پیگیری قانونی میتوانم به حقم برسم؟
کلاهبرداری بزرگ تر از این؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا اینکه مزایده درخواست ابطال مزایده مطرح کن

شما مطابق گفته رئیس دادگاه بصورت کتبی مال را به ارزش ۲ میلیون تحویل بگیر و مابقی را طلب کن

سلام
اگر محکوم علیه غیر از اموال مزبور مال دیگری نداشته باشد و مال هم فروش نرود با هر مقداری که کارشناسی شده به محکوم له واگذار می شود.

مشخص نیست شما محکوم‌له هستید یامحکوم علیه

بایستی درخواست ابطال مزایده بنمایید. و مزایده تجدید شود.