چطور الان به پولم برسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #87020097

با سلام. دیشب با بنده بصورت واتس آپی تماس گرفته شد و کفتن از صدا و سیما رادیو صداتون پخش میشه و شما برنده هستین از همراه اول و برین جلوی دستگاه خودپرداز و بحساب شما پول واریز میشه و با دوز و کلک از حسابم ۶ میلیون برداشتن و کارت به کارت کردن به حساب یک شخص دیگه و شماره رو مسدود کردن.الان من چیکار کنم؟ رسید هم دارم که کارت به کارت کردم بحساب اون شخص. ولی تماس گیرنده مرد بود و شماره کارت به اسم یک زن هست.چطور الان به پولم برسم؟ آیا اصلا میتونم به پولم برسم؟ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی اقدام به طرح شکایت کلاهبرداری کنید
موفق باشید

سلام. به پلیس فتا مراجعه کنید. و شماره کارت وتلفن را بدهید. ردیابی می شود. و در دادسرا شکایت کنید.

با توجه به جرایم رایانه ای شکایت کلاهبرداری کنید.

سلام . شکایت کلاهبرداری اینترنتی کنید و شماره کارت و شماره تلفن رو در شکوائیه قید کنید