تجدیدنظرخواهی از حکم ابطال مبایعه‌نامه موخر بیش از دادخواست خواهان

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۹۶ #87003004

سلام، ما یک زمینی خریدیم فاقد سند رسمی به میزان ۱۷۰۰ متر. شخصی اومد با سند مقدم که کارشناس هم تاییدش کرد و شهود هم به درستی شهادت دادند دادخواست بطلان سند ما رو کرد مبایعه‌نامه خواهان ۱۲۰۰ متر بود. حالا قاضی پرونده رای داده و کل ۱۷۰۰ متر رو باطل کرده. به نظرتون تجدیدنظر احتمال داره رای رو برگردونه یا معمولا تایید می‌کنند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به موارد مطروحه دادگاه نمیتونه به فرض حکم به ابطال ۴ دانگ از سند رو بده و رای دادگاه صحیح هست و شما باید بابت مازاد بر متراژ سند درخواست صدور سند مجدد کنید

سلام وقت بخیر
بله میتونید تجدیدنظر کنیداما اینکه صددرصدرای بگیریدنمیشه گفت اما اختلاف در مابالتفاوت ۱۷۰۰ و ۱۲۰۰ قابل تجدیدنظر می باشد

سلام .میتوانید اعتراض خود را به لحاظ اینکه دادگاه رای به بیش از خواسته صادر نموده است اعتراض نمایید .

با سلام اگر مبایعه نامه و سند مقدم ۱۲۰۰ م است حتما به همان میزان معارض با سند موخر است و حکم دادگاه قابل تجدیدنظرخواهی است.

با سلام نسبت به پانصد متر چون بیشتر از خواسته خواهان رای داده است رای نقض میشودـ

سلام ،مستند به بند ج ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی ،مستندات خود را در لایحه تجدیدنظر خواهی ذکر کنید

با سلام
بله نقض می شود چون سند مقدم۱۲۰۰متر می باشد.