با حکمی که تجدید نظر داد میتونه شکایت کنه و جهیزیمو پس بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۸ #86985677

سلام
شوهرم میخواست جهیزیمو رو بدزده و فرار کنه درحالی که ما در مرحله ی دعوی استرداد جهیزیه بودیم خلاصه ما هم با درگیری و... همه رو بردیم همه ی جهازم مستند به فاکتوره و پرینتش هم موجوده اما قاضی حاضر نشد حتی بهشون نگاه هم کنه و اجازه نداد بذاریمشون تو پرونده و پاشو تو یه کفش کرد که شهود باید قسم بخورن خودشون لیست رو بنویسن در صورتی که اصن شهود یادشون نبود دو سال پیش من چه چیزایی خریدم و فقط هشت قلم رو نوشتن در حالی که جهاز من ۱۲۰ قلم بود و دست دوم اونها جمعا حدود ۶۰ میلیون میشد خلاصه قاضی هم حکم به ۸ قلم داد اعتراض کردیم و ایرادات رو نوشتیم و فاکتورا و پرینتا رو هم ضمیمه کردیم اما در حالی که اکثر وکلا میگفتن اعتراضتون صد در صد قبول میشه در کمال ناباوری حکم قاضی بدوی رو تایید و نسب به مابقی اقلام جهیزیه حکم به بی حقی صادر شد من چون میدونم عدالت و قانون رعایت نمیشه میترسم شوهرم که قبل تر کلی مبلغ از من و بابام پول بالا کشیده و طمع جهازم رو هم داشته بره به استناد همین حکم دادگاه تجدید نظر درخواست استرداد مابقی جهیزیمو بده که حکم به بی حقی علیهم صادر شده ایا میتونه جهازمو ازم پس بگیره یا بره از دوستای مغازه دارش فاکتور ساختگی بیاره و وسایلمو ازم بگیره؟ اخه قضات واقعا قانون و حق الناس رو رعایت نمیکنن و واقعا با این حکم اخیر واقعا شوکه شدم مگه میشه خوانده کل جلسات دادگاهاشو نیاد بعد هیچ حقی هم نداشته باشه و تمام اسناد کتبی و رسمی موجود باشن اما حقه خواهان رو به خوانده بدن؟ شوهرم اصلا دادگاه هاشو حاضر نمیشد من واقعا موجی از وحشت وجودمو گرفته با این حکمی که صادر شد و میترسم جهازمو از پس بگیره به هر وکیلی که رجوع میکنم و پروندمو میبینه باورش نمیشه اینطور حکم داده باشه و میگه قضات پرونده تخلف کردن چون فاکتور و پرینت سندیت دارن، تازه اضافه کنم من تمام جهازمم نبردم چون اصلا تو خونه نبودن و خواهر شوهرام لب تاپمو که پر از چیزای شخصی بود رو دزدیده بودن من واقعا نمیدونم چطور لب تاپمو پس بگیرم میدونم شکایت هم کنم با اینکه فاکتورشم دارم نمیتونم پسش بگیرم چون اون جهزیه ی گرون قیمتمو حکم ندادن چه برسه به لب تاپ، من الان با وجود توضیحات فوق در حال حاضر سوالم اینه که با حکمی که تجدید نظر داد میتونه شکایت کنه و جهیزیمو از بگیره و فاکتوره صوری جور کنه؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی براساس شهادت شهود رای داده است وشما لیست سیاهه رابه امضاشوهرتان نرسانده اید به همین دلی رای قاضی صحیح است می بایست ازقبل باشهود هماهنگ میکردید واجناس رابدلیل گزشت زمان به آنهایادآوری, می نمودیداکنون اگر زوج قصد استرداد داشته باشد باید پرینت یافاکتورارایه دهدویاثابت کند, وسایل متعلق بوی است

باعرض سلام،معمولا درچنین مواردی که زوجین نتوانندانتساب جهزیه رابه خوداثبات نماید دادگاه اقدام به تقسیم جهزیه میکند،مواردی که عادتا موردمصرف مردان است رابه زوج و وسایلی که عادتامصرف زنانه دارد را به زوجه میدهد،موفق ومؤیددرپناه ایزدمنان

با سلام. به نظر می رسد مدارک پرونده شما باید بررسی شود و یکطرفه نمی شود به قاضی رفت‌. لطفا از دکمه ارزیابی و انتخاب یکی از وکلای بنیاد جهت بررسی مدارک و مورد استفاده کنید.